ОСТАНАТО

 

Билтен за јануари 2016 г.

Во најновиот билтен за јануари 2016 г. на Транспарентност Македонија ќе може да прочитате за следното:

Соопштение по повод ангажирањето на фирмите од САД од ВМРО ДПМНЕ за лобирање

Транспарентност Македонија (ТМ) од 2011 г. ја следи и анализира „сивата зона“ на финансирањето на политичките партии во Република Македонија. Се обидуваме да дадеме ...

прочитај повеќе...

Месечен билтен за ноември 2015 г.

 НОВА ЕВРООБВРЗНИЦА И НОВИ ДОМАШНИ ЗАДОЛЖУВАЊА

1.     ТМ ги ...

прочитај повеќе...

Билтен бр. 6 за јули и август 2015 г.

 Во новиот билтен на Транспарентност Македонија за месеците јули и август ќе може да прочитате за следново:

Билтен бр. 1 за месец февруари 2015 г.

 Транспарентност Македонија започна да објавува месечни билтени за сотојбите со корупцијата во РМ.  Во месечниот билтен за февруари 2015 г., ТМ сака да предупреди за следнитве состојби:

 
1. Мега-скандалот со ...

прочитај повеќе...